Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.08.2013

Лозівські транспортні міліціонери затримали викрадачів залізничного обладнання


Двоє лозівчан вирішили, що поправити матеріальне становище


Лозівські транспортні міліціонери затримали викрадачів залізничного обладнання

Двоє лозівчан вирішили, що поправити матеріальне становище можливо за рахунок крадіжки залізничного обладнання. Правоохоронці лінійного відділу довели зворотнє.

Під час відпрацювання території обслуговування співробітники сектору карного розшуку лінійного відділу на ст. Лозова затримали 37-річного мешканця Лозової, який у Північному парку викрав з вантажного вагону головну частину повітрерозподільника гальмівної системи.

Інший, 45-річний громадянин викрав з вагону дві горизонтальні тяги гальмівної системи. Свої дії обидва безробітні, раніше засуджені чолов’яги пояснили фінансовими труднощами та бажанням їх покращити шляхом здачі викраденого на металобрухт.

Дані факти внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Как изменить жизнь к лучшему: меняем себя или мужа

На жаль, громадяни, які скоюють крадіжки залізничного обладнання, не замислюються над небезпечними наслідками, які можуть настати в результаті їх протиправних дій, адже залізницею постійно курсують пасажирські та вантажні потяги і будь-яке втручання в її роботу може загрожувати життю та здоров`ю людей. Тож правоохоронці вкотре звертаються до громадян з вимогою дотримуватись Правил поведінки на залізничному транспорті і не скоювати таких злочинних дій.

СЗГ УМВС України
на Південній залізниці

 

Схожі матеріали:
👁 1014
Категорія: Актуально
Теги: Крадіжка, транспортні міліціонери, міліціонери




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ