Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.03.2022

Mercedes-Benz будує завод з переробки акумуляторів на 2500 тонн


На першому етапі до 2023 року буде побудований завод з механічного розбирання


Mercedes-Benz

Виробник автомобілів класу люкс Mercedes-Benz затвердив плани будівництва пілотного заводу з переробки акумуляторів у Німеччині.

Автовиробники намагаються стати частиною тенденції, у межах якої намагаються скоротити використання дефіцитної сировини. матеріали, необхідні електромобілів.

Будівництво заводу у місті Куппенхайм проходитиме у два етапи.

На першому етапі до 2023 року буде побудований завод з механічного розбирання, повідомила компанія, додавши, що після цього розпочнеться гідрометалургійна переробка акумуляторних матеріалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск, - "Tesla планує продавати 20 мільйонів електромобілів щороку"

Очікується, що річна потужність заводу становитиме 2500 тонн, повідомив Mercedes-Benz, додавши, що відновлені матеріали будуть використовуватись для виробництва понад 50 000 акумуляторних модулів для нових моделей Mercedes-EQ.

Mercedes-Benz
 
 
"З нашим новим заводом з переробки в Куппенхаймі ми збільшуємо рівень переробки до більш ніж 96%, розширюючи при цьому наш власний досвід у галузі створення вартості акумуляторів", - сказав член правління Mercedes-Benz Йорг Бурцер.

«Завдяки цілеспрямованим спільним підприємствам із високотехнологічними партнерами в Китаї та США ми глобалізуємо нашу стратегію утилізації акумуляторів та робимо рішучий крок до закриття циклу переробки в електромобілях».

Схожі матеріали:
👁 366
Категорія: Технології
Теги: переробка акумуляторів, акумулятор, Mercedes-Benz, транспорт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ