Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.04.2018

На базі Почаївської школи відбувся семінар вчителів математики Гребінківщини


Семінар пройшов ефективно, у діловій атмосфері


На базі Почаївської школи відбувся семінар вчителів математики Гребінківщин18 квітня 2018 року на базі Почаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів математики Гребінківського району за темою «Формування життєвих компетенцій учнів, уміння застосовувати набуті знання на практиці в контексті особистісно з орієнтованої освіти».

В ході семінару вчителі переглянули відкриті уроки математики у 11 класі «Пробне ЗНО з алгебри» (вчитель математики Бондаренко Т.В.), у 5 класі «Десяткові дроби та дії з ними» (вчитель математики Низова Н.П.) та в 2 класі «Вправи і задачі на закріплення вивчених таблиць множення і ділення» (вчитель початкових класів Бабіченко Л.П.).

Цікавим і змістовним був виховний захід «Математична веселка» (вчитель математики Опанасенко А.А.), під час якого діти розкрили питання ролі математики у житті людини.

Під час круглого столу обговорено питання підготовки до завершення навчального року, державної підсумкової атестації у 9 класі та ДПА у формі ЗНО у 11 класі (що і коли треба зробити), розглянуто питання інтерактивних методів навчання як засобів формування пізнавальної активності учнів на уроках математики (методист РМК Бузало К.І.).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Семінар вчителів біології і хімії шкіл міста Гребінки та району

Семінар пройшов ефективно, у діловій атмосфері.

Районний методичний кабінетдякує адміністрації, педагогічному колективу та учням за змістовну організацію семінару.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

Почаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Почаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Почаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Почаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Почаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Почаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Почаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів



Схожі матеріали:
👁 957
Категорія: Шкільний екран
Теги: Почаївська школа, семінар, Почаївка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ