Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.12.2019

Районний семінар директорів закладів дошкільної освіти


В ході роботи семінару було переглянуто спортивно-розважальне свято «Козацькому роду нема переводу»


4 грудня 2019 року згідно плану роботи методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА на базі закладу дошкільної освіти «Берізка» с. Почаївка відбувся районний семінар директорів закладів дошкільної освіти. Темою заходу стало «Національно-патріотичне виховання дошкільників».

На початку роботи директор ЗДО «Берізка» Валентина Володимирівна Денисенко коротко презентувала роботу свого закладу та провела короткий огляд-екскурсію закладом. Колеги відмітили позитивні зміни, що відбулися в садочку з часу останнього відвідування. Впорядкована територія біля дитячого садка, зроблені ремонти в приміщеннях спальних кімнат, ігрової зали значною мірою покращили зовнішній вигляд закладу.


Районний семінар директорів закладів дошкільної освіти
 

В ході роботи семінару було переглянуто спортивно-розважальне свято «Козацькому роду нема переводу» (вихователь Шарпило В.О.) та музичне заняття «Українці ми маленькі» (вихователь Березан Т.С.). Всі заходи були спрямовані на виховання у дітей почуття гідності, поваги до традицій і звичаїв свого народу. Діти ж демонстрували вміння працювати в команді, спритність, швидкість, силу та увагу під час виконання фізичних вправ, знання українських народних пісень, пісень сучасних авторів про Україну, елементів народних ігор та таночків.
 
Районний семінар директорів закладів дошкільної освіти


Директори відмітили систематичну, цілеспрямовану роботу колективу ЗДО «Берізка» з народознавчої роботи, національно-патріотичного виховання, здоров’язберігаючих технологій, з розвитку фізичних здібностей дітей та їх загальнокультурного виховання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якісна освіта - вимога XXІ століття!

Наостанок методистом методичного кабінету Бузало К.І. було проведено коротку нараду з питань підготовки до формування щорічного статистичного звіту, організації харчування дітей, організації свят в ЗДО та питань щодо організації роз’яснювальної роботи серед батьків щодо вакцинації дітей.



Районний семінар директорів закладів дошкільної освіти


Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації.


Схожі матеріали:
👁 680
Категорія: Шкільний екран
Теги: семінар, Почаївка, ЗДО «Берізка»




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ