Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.12.2015

Семінар вчителів математики


11 грудня на базі Майорщинської ЗОШ відбувся семінар вчителів математики


Семінар вчителів математики11 грудня 2015 року на базі Майорщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів математики на тему «Розвиток інтересу до вивчення математики через гру з використанням здоров’язбережувальних технологій у позакласній роботі».

Під час семінару вчителі ознайомилися із заходами, проведеними у школі в рамках Тижня математики, переглянули виставку методичних розробок вчителів з математики та художніх робіт учнів (аплікації, вишивки, орігамі, малюнки і т.д.), що охоплювали математичну тематику.

Вчителі математики району стали свідками чудової математичної гри з елементами здоров’язбережувальних технологій «Математична естафета», проведеної для учнів 5-6 класів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулажинська ЗОШ: VII Міжнародна природознавча гра «Геліантус»

В ході семінару проведено ознайомлення вчителів математики з деякими питаннями проведення ЗНО та ДПА учнів 11 класів. Зокрема, розглянуто програми підготовки до ЗНО, характеристики сертифікаційної роботи з математики, критерії оцінювання завдань з розгорнутою відповіддю з предмета.
 








Відділ освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1156
Категорія: Шкільний екран
Теги: вчителі, семінар, ЗОШ, Майорщина, математика




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ