Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.11.2015

Зустріч з ветераном педагогічної ниви


Організувати цю зустріч допоміг Наталенко А.О., колишній вчитель історії та початкової військової підготовки в Кулажинській ЗОШ


Зустріч з ветераном педагогічної ниви6 листопада директор Кулажинської ЗОШ Дяченко М.І., вчитель української мови та літератури Острянська Н.В. та педагог-організатор Ткаченко А.С. завітали в гості до першого директора Батрака П.Г.

За станом здоров’я він не зміг бути присутнім на 60-річчі школи, тому педагоги вирішили відвідати ветерана та поставити йому декілька запитань, щоб дізнатися з перших вуст про історію будівництва навчального закладу в Кулажинцях.

Організувати цю зустріч допоміг Наталенко А.О., колишній вчитель історії та початкової військової підготовки в Кулажинській ЗОШ.

 Під час розмови Павло Григорович перенісся думками в далекий 1955 рік, рік будівництва Кулажинської школи. Він поділився незабутніми враженнями, розповів про те, з якими труднощами зустрівся, щоб школа восени відкрила двері своїм першим вихованцям. Згадав директор і тих людей, які посприяли будівництву і допомогли в усуненні небажаних проблем. З ностальгією згадував ветеран перші роки існування школи, та те, як вона всього за три роки з семирічки перетворилась в перший сільський середній навчальний заклад району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зупинити браконьєра з електровудочкою!

Зустріч пройшла в теплій доброзичливій атмосфері. Приємним подарунком для Павла Григоровича став перегляд відео фільму з 60-річного ювілею та фотографій. На світлинах директор бачив школу сучасною, молодою, очі його сяяли від радості та гордості.


Своїм колегам Павло Григорович зичив наполегливості, добра, а школі – процвітання. «Хотів би побажати, щоб люди працювали і виховували нові покоління», - говорить ветеран педагогічної ниви.

Схожі матеріали:
👁 1021
Категорія: Шкільний екран
Теги: зустріч, Кулажинці, вчителі, ЗОШ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ