Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.03.2016

Гребінківська ЗОШ №1: Готуємось до атестації


Творчість учителів Гребінківської ЗОШ №1 – передумова зростання їх педагогічної майстерності


Гребінківська ЗОШ №1: Готуємось до атестаціїТворчість учителів Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 – передумова зростання їх педагогічної майстерності.

Урок-дослідження у 10 класі.

Учитель української мови та літератури Тищенко Л.І. забезпечує рівень підготовки та проводить на високому методичному рівні навчання учнів відповідно до програм та методик з української мови та літератури, використовуючи найефективніші прийоми, методи і засоби навчання.

Володіє сучасними формами, методами організації навчально-виховного процесу, забезпечує результативність та якість своєї праці.
 






Індивідуальна робота вчителя
 

Урок математики в 1 класі «Подорож з Капітошкою», вчитель початкових класів Колесник І.М.

 

 
 
Маленькі школярі засвоюють навчальний матеріал, розв’язують задачі, логічно міркують, виконують дії за алгоритмом. Вчитель використовує різноманітні прийоми, методи і засоби навчання і виховання школярів.

Забезпечує рівень підготовки учнів, який відповідає вимогам державного освітнього стандарту початкової загальної освіти. Сприяє формуванню в учнів моральних якостей громадянина.

Учитель зарубіжної літератури Таран Л. В. Урок на тему «Мистецтво бути людиною» (Урок компаративного аналізу новел О. Генрі «Останній листок» та Л. Пономаренко «На той світ передайте») у 7 класі.

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська гімназія: Лист літературному героєві

Учитель застосовує у своїй роботі сучасні інформаційно-комунікаційні технології; розвиває навички роботи з літературними текстами, виразного читання за ролями, уміння висловлювати свої думки, аргументувати їх; прищеплює інтерес до класичної літератури, прагнення сповідувати загальнолюдські цінності. У своїй роботі учитель використовує найбільш ефективні форми і методи навчання. Таран Л. В. також приділяє велику увагу також позакласній роботі, що сприяє розвитку творчих здібностей учнів.

Вихователь групи продовженого дня Муржа Д.А. Планує, організовує та здійснює виховання учнів. Проводить повсякденну роботу, яка забезпечує ство¬рення умов для соціально-психологічної адаптації учнів початкових класів. Використовує різноманітні прийоми, методи і засоби виховання та навчання школярів.
 

 

Вчитель образотворчого мистецтва Мартинова Л.А. здійснює навчання і виховання учнів з урахуванням специфіки навчального предмета. Забезпечує належний рівень підготовки учнів школи з образотворчого мистецтва.
 

Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


Схожі матеріали:
👁 994
Категорія: Шкільний екран
Теги: педагоги, №1, вчителі, ЗОШ, уроки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ