Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.04.2022

На острові Зміїному знищено зенітно-ракетний комплекс "Стріла-10" рф


Збройні сили України завдали ударів по позиціях ворога на острові Зміїному, влучили в пункт управління і знищили зенітно-ракетний комплекс "Стріл


зенітно-ракетний комплекс "Стріла-10"

Збройні сили України завдали ударів по позиціях ворога на острові Зміїному, влучили в пункт управління і знищили зенітно-ракетний комплекс "Стріла-10".

Про це у фейсбук повідомило оперативне командування "Південь".
 
"Тим часом наші війська продовжують ведення бойових дій на зайнятому рубежі. Ворог намагався просунутись в бік Миколаївщині в районі селищ Таврийське й Нова Зоря, але успіху не мав, зазнав суттєвих втрат і ретирувався. В Чорноморській операційній зоні нашими силами нанесено ураження по ворожих позиціях на острові Зміїному. Зафіксовано влучання в пункт управління, знищення зенітно-ракетного комплексу "Стріла-10", втрати рашистів уточнюються", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арестович розповів про втрати чеченських бойовиків: "30-40 машин за раз"

Тим часом корабельне угруповання флоту противника було переформатовано в бік зменшення.

Загальні ворожі втрати за добу складають 16 загарбників, 1 танк і 4 одиниці автомобільної технікі, 2 з них броньовані.

Також командування повідомляє, що Одещину у вівторок атакували 3 крилатих ракети, було зафіксовано влучання в міст через Дністровський лиман. Постраждалих немає. Рух транспорту частково обмежено. Ведуться відновлювальні роботи.

Схожі матеріали:
👁 403
Категорія: Актуально
Теги: зсу, пункт управління, острів Зміїний




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ