Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.03.2014

На Полтавщині чоловік мало не вбив дружину


56-річний чоловік кухонним ножем наніс удар у грудну клітку своїй 53-річній дружині


На Полтавщині чоловік мало не вбив дружину

56-річний чоловік кухонним ножем наніс удар у грудну клітку своїй 53-річній дружині, а потім і сам намагався покінчити з життям, йдеться на сайті УМВС України в Полтавській області.

Днями, близько 20 хвилини на першу ночі, до чергової частини Миргородського міськвідділу міліції від диспетчера станції невідкладної медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення місцевої ЦРЛ з тяжкими тілесними ушкодженнями доставлено 53-річну місцеву жительку.

Жінку, як виявилось, кухонним ножем поранив її 56-річний чоловік під час сімейної сварки. Чоловік і сам намагався покінчити з життям, завдавши собі ножове проникаюче поранення в області грудної клітини. Наразі жінка перебуває в край тяжкому стані в реанімаційному відділенні місцевої лікарні.

Її чоловік перебуває на лікуванні в хірургічному відділенні тієї ж лікарні з тілесними ушкодженнями середнього ступеню тяжкості.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Журналісти опублікували секретні протоколи Януковича

По даному факту слідчим відділенням правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція даної статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Схожі матеріали:
👁 1243
Категорія: Актуально
Теги: црл, Полтавщина, чоловік, злочин




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ