Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.11.2014

На Полтавщині чоловіки почали частіше скаржитися на насильство у сім’ї


Цьогоріч, на порушення своїх прав поскаржилося 164 полтавця


На Полтавщині чоловіки почали частіше скаржитися на насильство у сім’ї

Цьогоріч, порівняно з відповідним періодом минулого року, на Полтавщині зареєстрували у чотири рази більше звернень від чоловіків про насильство у сім’ї. Зокрема, на порушення своїх прав поскаржилося 164 полтавця.

Про це повідомила начальник відділу у справах сім’ї та молоді Полтавської ОДА Наталія Шкоденко під час засідання круглого столу «Роль державних органів влади, суспільних і громадських організацій в рішенні проблем насильства та торгівлі людьми».

Захід провели у рамках акції «16 днів протидії насильству» за ініціативи Полтавського центру сім’ї «Родинний дім» та Союзу жінок України «За майбутнє дітей».

Під час розмови Наталія Шкоденко також розповіла, що за 9 місяців 2014 року у Полтавській області зареєстровано 2 тис 254 звернення, які стосуються насильства у сім’ї. Це на 5 % менше, ніж відповідний минулорічний показник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учням початкової школи зменшать навантаження

«Якщо говорити про те хто звертався до відповідних структур, то із загальної кількості звернень 5 – це звернулися діти. У цьому році у чотири рази більше звернень від чоловіків. Також маємо 2 тис. 85 звернень від жінок», – сказала начальник відділу у справах сім’ї та молоді Полтавської ОДА.



Схожі матеріали:
👁 1114
Категорія: Актуально
Теги: Полтавська, насильство




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ