Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.12.2016

На Полтавщині Пенсійний фонд переходить на централізовану систему нарахування пенсій


Нововведення передбачають скорочення термінів призначення і виплати пенсій


На Полтавщині Пенсійний фонд переходить на централізовану систему нарахування пенсійПенсійний фонд України в Полтавській області перейде на нову централізовану платформу нарахування пенсій з центром в Києві на базі Пенсійного фонду України в січні.

Про це повідомили в Полтавській ОДА.

Нововведення передбачають скорочення термінів призначення і виплати пенсій, оцифрування архівів та економію адміністративних видатків, які надалі будуть спрямовані на виплату пенсій.

"Після того, як запрацює нова комп’ютерна система, людина звертатиметься до органів Пенсійного фонду лише один раз, її документи оцифрують і далі спілкування відбуватиметься в он-лайн режимі.

Навіть повідомлення про розмір пенсії надсилатиметься у вигляді смс, — повідомив перший заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області Володимир Носенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соціальна адаптація осіб, звільнених з місць позбавлення волі

Окрім того, з січня розпочинається другий етап реорганізації територіальних органів Пенсійного фонду. У його межах на Полтавщині буде об’єднано ще 8 районних управлінь Фонду та скорочено 60 працівників управлінського апарату з числа керівного складу.

Схожі матеріали:
👁 983
Категорія: Соціальний захист
Теги: пенсія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ