Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.05.2014

На Полтавщині працівники ДАІ затримали водія, який незаконно заволодів мопедом «Ямаха»


По даному факту відкрито кримінальне провадження за статтею 289 Кримінального Кодексу України


На Полтавщині працівники ДАІ затримали водія, який незаконно заволодів мопедом «Ямаха»

Нещодавно, близько першої години ночі на вулиці Фрунзе міста Кобеляки під час нагляду за дорожнім рухом працівники ДАІ зупинили мопед «Ямаха», за кермом якого перебував 44-річний місцевий мешканець. В ході спілкування з ним з’ясувалося, що у водія двоколісного транспортного засобу ані посвідчення водія, ані  відповідних реєстраційних документів не було.

Крім того, інспектори ДАІ відчули від керманича різкий запах алкоголю. Правоохоронці за згодою водія, доставили останнього до  Кобеляцької центральної районної лікарні, для проходження медичного обстеження на предмет алкогольного сп’яніння. Висновок лікаря підтвердив підозри правоохоронців – громадянин перебуває під впливом алкоголю.

Під час складання протоколів про адміністративні правопорушення відносно горе-водія, інспектори ДАІ отримали повідомлення від чергового Кобеляцького районного відділу про те, по телефону «102» звернувся мешканець міста Кобеляки та заявив, що близько 22 години, невідомі особи викрали мопед «Ямаха», білого кольору. Транспортний засіб знаходився на подвір’ї його домогосподарства.

У ході бесіди затриманий 44-річний правопорушник зізнався працівникам ДАІ в скоєнні вище зазначеного злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині з минулого року працювала порностудія

 На місце пригоди була викликана слідчо-оперативна група Кобеляцького районного відділу для подальшої перевірки та прийняття рішення згідно чинного законодавства України.

По даному факту  відкрито кримінальне провадження за статтею 289 Кримінального Кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

УДАІ УМВС України в Полтавській області



Схожі матеріали:
👁 1021
Категорія: Актуально
Теги: Мопед, Викрадення, Кобеляки, водій, село Літки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ