Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.12.2014

На Полтавщині СБУ перекрили міжнародний канал контрабанди наркотиків


33-річний мешканець м. Комсомольськ замовив велику партію наркотиків за кордоном


На Полтавщині СБУ перекрили міжнародний канал контрабанди наркотиків

Співробітники СБУ в Полтавській області викрили протиправну діяльність громадянина України, який налагодив міжнародний канал контрабанди наркотичних засобів – амфетаміну, метамфетаміну та трамадолу, із однієї з країн Західної Європи.

Встановлено, що 33-річний мешканець м. Комсомольськ замовив велику партію наркотиків за кордоном з метою подальшої реалізації на території регіону. Посилка з контрабандним вмістом мала бути доправлена на територію України автобусом міжнародного сполучення.

У жовтні ц.р. співробітники СБ України затримали контрабандиста «на гарячому» одразу після одержання багажа у водія автобусу, який про вміст посилки не здогадувався.

Під час огляду сумки правоохоронці виявили та вилучили 70 грамів особливо небезпечного наркотичного засобу амфетаміну, 625 пігулок трамадолу та 200 – метамфетамину, які були приховані серед парфумерної продукції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тарасівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов конкурс з англійської мови "Гринвіч - 2014"

Приблизна вартість вилучених наркотиків за цінами «чорного ринку» становить майже 200 тисяч гривень.

Контрабандисту повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч.2 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Прес-група Управління СБ України в Полтавській області



Схожі матеріали:
👁 816
Категорія: Актуально
Теги: наркотики, Комсомольськ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ