Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.06.2013

Викрити громадянина у зберіганні наркотиків правоохоронцям допоміг службовий собака


На станції Полтава транспортні міліціонери затримали громадянина, у якого вилучили марихуану


Викрити громадянина у зберіганні наркотиків правоохоронцям допоміг службовий собака

На станції Полтава транспортні міліціонери затримали громадянина, у якого вилучили марихуану. Виявити наркотики допоміг службовий собака.

Під час відпрацювання території обслуговування співробітниками лінійного відділу спільно з кінологом та службовим собакою на ст. Полтава пес зреагував на невідомого громадянина.

На перший погляд ніякої підозри у працівників міліції чоловік не викликав, але собака чомусь, як то кажуть, не знаходив собі місця… Це змусило досвідчених міліціонерів провести ретельну перевірку.

Виявилось, що у звичайній пачці цигарок, яка була у громадянина знаходиться паперовий згорток з речовиною рослинного походження. Саме на нього і реагував «чотирилапий» помічник правоохоронців.

За висновками експертів, виявлена та вилучена у громадянина речовина є небезпечним наркотичним засобом – канабісом.

Як з`ясувалось, мешканець Чутівського району Полтавської області, 1990 р. н., в минулому вже мав проблеми з законом за зберігання наркотичних засобів.

За словами громадянина, він приїхав до Полтави зустрітися з друзями. Прогулюючись містом знайшов пачку цигарок, у якій знаходилися не лише цигарки, але й паперовий згорток з речовиною рослинного походження. Знахідку хлопець вирішив залишити собі, оскільки зрозумів, що це канабіс. Під час спілкування з правоохоронцями молодик розповів, що був дуже здивований роботою службового собаки. Мовляв, собаку не вдалось ввести в оману.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сколько мяса нужно настоящему мужчине?

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України, якою передбачено максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Помічник начальника по взаємодії
з громадськістю та ЗМІ ЛВ на ст. Полтава


Схожі матеріали:
👁 1251
Категорія: Актуально
Теги: наркотики, міліція, марихуана, собака, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ