Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.12.2015

На Полтавщині випускатимуть інноваційні вагони


На засіданні міжвідомчої комісії дозволили серійне виробництво вагона-хопера


На Полтавщині випускатимуть інноваційні вагониНа засіданні міжвідомчої комісії дозволили серійне виробництво вагона-хопера для перевезення зернових культур, створеного на Крюківському вагонобудівному заводі.

Це вантажний вагон мод. 19-7053 з об'ємом кузова 116 куб. м і вантажопідйомністю 76 тонн на візках вдосконаленої конструкції з навантаженням на вісь 25 тс.

У вдосконаленій візку забезпечено відповідність технічних характеристик вимогам актуальних стандартів, а також використані технічні рішення, спрямовані на посилення несучих елементів - бічних рам і надресорних балок. Цього року вона пройшла повний комплекс випробувань. На підставі їх результатів міжвідомча комісія дозволила виготовлення настановної партії таких візків в кількості 2000 одиниць, повідомили у прес-службі заводу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З назви банку, вкладниками якого є полтавці, зникла «Росія»

Лінійка вагонів-хоперів власної розробки Крюківського вагонобудівного заводу складає вже більше 10 моделей. Вони розрізняються профілем перевозяться сипучих вантажів і конструктивними особливостями - обсягами кузова, типами візків і розвантажувальних пристроїв.

Вагон для перевезення зерна моделі 19-7053 відповідає критеріям інноваційності, прийнятим у листопаді на Технічній раді Укрзалізниці, в числі яких - збільшений міжремонтний пробіг до 4 років, підвищені осьове навантаження і вантажопідйомність вагона. У конструкції візка також застосовані комплектуючі і технічні рішення, які забезпечують її відповідність параметрам інноваційності рухомого складу.

Схожі матеріали:
👁 725
Категорія: Актуально
Теги: завод, Крюків, Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ