Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.07.2020

На Полтавщині затримано злочинців, які продавали крадену нафту


Трьох фігурантів затримано у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України


На Полтавщині поліція у взаємодії з СБУ затримали злочинну групу, яка налагодила мережу збуту викраденої нафти на території Полтавської та Сумської областей.

Зокрема, правоохоронці встановили: викрадені вуглеводні троє чоловіків транспортували до одного із сіл Лохвицького району. Їх і затримали під час спільної операції. У ній брали участь співробітники слідчого управління поліції Полтавщини та регіонального управління Служби безпеки України під процесуальним керівництвом Прокуратури Полтавської області та із залученням батальйону поліції особливого призначення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лубнах оновлюють лікарню інтенсивного лікування

Артем Родигін, заступник начальника поліції Полтавщини
 
- Трьох фігурантів затримано у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Спільникам повідомив про підозру викрадення майна, поєднаним з проникненням у сховище. Під час невідкладних обшуків за адресою проживання фігурантів слідчою поліцією вилучено резервуари із сировиною, а також шланги та помпи для викачування нафти. Поліція встановлює інших осіб, які можуть бути причетними до незаконної діяльності групи у сфері паливно-енергетичного комплексу.

 

Телеканал «Центральний»


Схожі матеріали:
👁 1246
Категорія: Відео-калейдоскоп
Теги: нафта, злочинці, поліція, викачування нафти, крадена нафта




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ