Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.01.2014

На Полтавщині зустріч "за чаркою" закінчилася вбивством


Винуватця негайно ж затримали правоохоронці


На Полтавщині зустріч "за чаркою" закінчилася вбивством

Приїхавши на місце події міліціонери побачили понівечене бездиханне тіло жінки. В кутку кімнати мовчки сидів чоловік, а біля нього стояли місцеві мешканці, щоб той не втік.

17-го січня до Лубенського міськвідділу міліції звернувся Новооріхівський сільський голова, який повідомив, що в одному з будинків скоєно вбивство 34-річної місцевої мешканки. На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції. Прибувши за вказаною адресою правоохоронці почали з’ясовувати всі обставини скоєного.

Як виявилось, того дня 40—річний непрацюючий, раніше судимий чоловік зустрівся за пляшкою горілки зі своєю 34-річною сусідкою. У ході застілля між сусідами виникла сварка, в результаті якої чоловік почав бити жінку руками та ногами по всьому тілу.

Коли ж зловмисник зупинився і зрозумів, що жінка не подає ознак життя - побіг та розповів про скоєне сусідам. А коли повернувся додому , почав «замітати сліди» мокрою ганчіркою. Саме за цим заняттям його й застали люди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні Україна святкує День Соборності

Винуватця негайно ж затримали правоохоронці. На сьогоднішній день щодо чоловіка Лубенським міськрайонним судом обрано запобіжний захід - утримання під вартою. Слідчим розпочато кримінальне провадження за статтею 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.


УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1173
Категорія: Актуально
Теги: вбивство, правоохоронці




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ