Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.05.2016

На сесії Гребінківської районної ради звітував про свою роботу голова РДА


20 травня відбулася 5 сесія районної ради 7 скликання


20 травня відбулася 5 сесія районної ради 7 скликання. На розгляд сесіїбудло винесено 15 питань.

Провів сесію голова районної ради Велерій Зінченко. У залі були присутні депутат обласної ради Микола Шимка та голова райдержадміністрації Віталій Роспопов. В цей день свій день народження відзначав депутат районної ради, учасник АТО Олександр Бричка.

Голова районної ради привітав іменинника та вручив йому букет квітів. Потім депутати приступили до розгляду порядку денного.

Спочатку про виконання делегованих повноважень за період з травня 2015 року по травень 2016 року звітував голова РДА Віталій Роспопов. Він розповів про соціально-економічний розвиток району за цей період та зупинився на проблемах, які потребують вирішення.

Також голова РДА відповів на питання депутатів. Депутати взяли до відома звіт В. В. Роспопова. Цілий комплекс питань, пов’язаних з діяльністю терцентра, представив депутатам директор терцентра соціального обслуговування Андрій Гужик. В тому числі депутати затвердили зміни до раніше прийнятої програми “Турбота”, де встановили Порядок використання коштів, передбачених у районному бюджеті для надання одноразової матеріальної допомоги окремим пільговим категоріям громадян.

Також депутати затвердили районну програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки (в новій редакції), внесли змінита доповнення додеякихінших програм, внесли зміни до штатного розпису КЗ "Гребінківський ЦПМСД”, затвердили звіт про виконання районного бюджету за перший квартал 2016 року, внесли зміни до районного бюджету на 2016 рік та розглянули і прийняли відповідні рішення з кількох інших питань порядку денного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська районна державна адміністрація: щотижнева нарада

Всі питання були попередньо розглянуті і схвалені на спільному засіданні постійних комісій. У різному виступили депутати Михайло Рубан та Андрій Булатецький. А. Булатецький подав депутатський запит про проблеми зі станом водних об’єктів, що розташовані на території села Стукалівка.

На цьому перше засідання 5 сесії закінчилося. Наступне заплановане на 2 червня 2016 року.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 966
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: районна рада, голова РДА, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ