Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.06.2018

Національний Сорочинський ярмарок запрошує 21-26 серпня 2018 року


21-26 серпня 2018 року у с. Великі Сорочинці відбудеться Національний Сорочинський ярмарок


Національний Сорочинський ярмарок запрошує 21-26 серпня 2018 року21-26 серпня 2018 року у с. Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області відбудеться Національний Сорочинський ярмарок.

В 2018 році проект відродження Сорочинського ярмарку, який має багатовікову історію, відзначатиме своє двадцятиліття.

Щороку у ярмарку беруть участь понад тисячу підприємств, приватних підприємців, майстрів народних промислів, закладів громадського харчування, розваг, тощо. На п'яти сценах свою майстерність демонструють учасники мистецьких колективів музичної, пісенної і танцювальної народної творчості, а ввечері проходять концерти зірок української естради та запальні дискотеки.

Серед відвідувачів ярмарку делегації з країн близького та далекого зарубіжжя, представники дипломатичних місій, акредитованих в Україні, журналісти друкованих і електронних засобів масової інформації, керівники нашої держави та інші високоповажні гості.

На сьогодні Національний Сорочинський ярмарок збирає тисячі мандрівників з різних куточків України та по праву вважається однією з найяскравіших туристичних подій року. Сорочинський ярмарок – це єдиний в Україні захід, відвідування якого дає якнайповніше уявлення про нашу державу: народ, економіку, історію та культуру.

Довідка: Національний Сорочинський ярмарок проводиться традиційно один раз на рік в передостанній тиждень серпня, на ярмарковій площі в 16,2 га під відкритим небом в центрі села Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області.

З 1999 року організатором заходу є ТОВ «Сорочинський ярмарок», керівник проекту – Світлана Свищева.

Поступово стає відомо, які зірки розважатимуть цьогоріч ярмаркульників на найбільшому торжищі Полтавщині Сорочинському ярмарку.

24 серпня заплановано концерт гурту “Kazka”, а 25 серпня — виступатимуть співаки родом з Полтави “Mountain Breeze” та їх продюсер Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки. Крім того, в перший день ярмарку на головній сцені виступить Сергій Міхалок і гурт “Ляпіс 98” з кращими хітами за 25 років.

А в останній день ярмаркування гостей розважатимуть найвідомішік коміки країни – Студія “Квартал 95” та зіркові гості – гурт “ВВ” з Олегом Скрипкою, йдеться на офіційному сайті Сорочинського ярмарку.


Національний сороченський ярмарок гості ярмарку


Схожі матеріали:
👁 1235
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: гості, Полтавщина, сороченський ярмарок, ярмарок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ