Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.12.2021

Насильство в сім’ї. Як захистити себе та родину


Учасники семінару також обговорили правомірність застосування заборони перебувати разом кривднику і постраждалій особі в помешканні


8 грудня 2021 року фахівець відділу «Гребінківське бюро правової допомоги» Лубенського МЦ з надання ПВПД  Маковська Ю.І. провела семінар для осіб, які знаходяться на обліку в Лубенському районному секторі №1 філії ДУ«Центр пробації» в Полтавській області на тему: «Насильство у сім’ї. Як захистити себе та родину».


Юрист бюро Маковська Ю.І.
 

Юрист бюро проінформувала присутніх про законодавство у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, про перелік органів та установ, до яких можна звернутися у випадку проявів насильства та звернув увагу присутніх на перелік запобіжних заходів, що можуть бути застосовані до кривдника, а також про притягнення кривдника до кримінальної відповідальності у разі систематичних проявів насильства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підсумки виконання плану спільних дій сектору пробації та поліції Гребінківщини

На сам кінець учасники семінару обговорили правомірність застосування заборони (обмежувального припису) перебувати разом кривднику і постраждалій особі в помешканні не залежно від права власності на нього; порядок оскарження обмежувального припису та перелік можливих місць тимчасового притулку для жертви насильства.

Гребінківське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м.Гребінка, пров.Спортивний, 11, на території колишньої ЖД лікарні, тел. (05359)2-11-94. Години праці з 09:00 до 18:00, окрім вихідних та святкових днів.

Схожі матеріали:
👁 480
Категорія: Актуально
Теги: кривдник, 1Z0-864 exact, сім'я, насильство




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ