Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.06.2019

Назви і види жіночих трусиків


Назви і види жіночих трусиків


А ви знаєте які бувають типи і види жіночих трусиків? Жінки ну дуже люблять різноманітність і нові модні штучки в одязі, і в усьому навколо. Це відноситься і до самого делікатного і інтимного предмету жіночого гардеробу — трусиками, які колись були запозичені у чоловіків, отримавши популярність і любов, залишилися одними з найважливіших предметів нижньої білизни.

Дівчата і жінки часто надягають трусики ті, що більш підходять одягу або просто поточному настрою. Напевно, в комоді у кожної представниці прекрасної статі є відразу кілька моделей даного типу нижньої білизни, але не кожна знає як називається та чи інша модель в її гардеробному арсеналі.
 

Назви і види жіночих трусиків
 

Всі існуючі в наші дні типи і види розглянути буде відразу дуже складно, зупинимося на найцікавіших і популярних з них. Нижче короткі описи основних видів і типів жіночих трусіків і їх назви.

Типи жіночих трусиків

Типи жіночих трусиків можна класифікувати в залежності від матеріалу, з якого вони були виготовлені. Наприклад, вони можуть бути зшиті виробниками нижньої жіночої білизни з бавовни, віскози, шовку, поліестеру, нейлону, поліаміду, еластану, бамбука, атласу, еластану, мережива та інших тканин.

Окремо варто виділити нижню білизну, яка виконує певну додаткову функцію:
  • трусики корсетні (високі вироби з сильним коригуючим ефектом завдяки каркасу, а також різним вставкам і ущільнювачам),
  • трусики коригувальні (мають високу талію і широкі бічні деталі, присутня стягуючя функція в проблемних місцях),
  • плавки — труси для плавання і купання, виготовляються в основному зі швидковисихаючих тканин.
Також можна зробити класифікацію за типами в залежності від глибини вирізу (починаючи від закритого і закінчуючи самим відкритим):
  • максі закривають стегна аж до коліна (довгі, наприклад, панталони ретро і сучасні варіанти моделей, коригувальні та корсетні трусики),
  • міді мають розміри середньої довжини (наприклад, шорти або боксери, танга, сліпи, бріфи, кюлот).
  • міні — це трусики мінімальних розмірів (стрінги, бікіні).

Види жіночих трусів

Панталони можуть бути стильні дизайнерські, коригувальні зі спеціальною будовою і зі спеціальної тканини, а також ретро панталони, які носили ще наші бабусі і носять також в наш час. По довжині вони є найдовшими трусами для жінок, можуть бути аж по коліно. Сучасні панталони мають високу талію і обтягуючу форму.
 
Брифи — це дуже короткі шорти (але з більш відкритим вирізом), можуть бути з гумками на талії і на стегнах теж. Точніше, це щось середнє між шортами і сліпами. Досить популярні в якості щоденного використання.

Боксери — по виду це просто дуже короткі шортики. Зручні і практичні для використання кожен день.

Шорти — труси, у яких передня, задня і бічні частини мають однакову довжину.

Сліпи — традиційні класичні труси, які повністю закриті ззаду, мають трикутну форму спереду і виріз до середини стегна, гумка знаходиться на талії або на стегнах. Ця модель частіше за інших використовується для повсякденного носіння. А є ще ​​сліпи, у яких передня частина вужча.

Бразиліана (бразильські сліпи) — вид сліпів спереду і більш відкриті ззаду (практично наполовину).

Кюлот — труси з повномірною задньою панеллю, мають низький виріз стегна, гумка у таких виробів знаходиться на талії. Такі вироби роблять візуально стегна більшими і жіночнішими.

Хіпстер — по суті це кюлот з заниженою талією.

Танга — трусики з високим вирізом стегна. Між собою передня і задня частина виробів з'єднуються мотузочками (стрічкою) або гумками. Вони можуть бути на талії або з заниженою талією (гумка на стегнах). Можуть бути повністю або частково закриті ззаду.

Бікіні — трусики з поясом на стегнах, складаються з двох трикутничків тканини, які з'єднуються з боків смужками тканини, зав'язками (стрічками) або гумками. Для щоденного використання не завжди зручні, зате чудово підходять під літні сукні та спідниці.

Стрінги (їх є кілька видів) представляють собою виріб у вигляді трикутника тканини спереду і вузької смужки ззаду, тобто, повністю відкриті ззаду. Ідеальні для обтягуючого вузького одягу, так як контурів трусів не буде видно під ним.

Вікіні мають високу бічну лінію, високий виріз спереду і звуження ззаду.

Тонг — щось середнє між вікіні і стрінгами, розташовуються на стегнах

Деван-дерьер є максимально вузькими за своєю формою як спереду, так і ззаду.

Цікаво буде знати також як вибрати жіночі трусики, особливо це важливо, якщо покупка планується на подарунок.

Схожі матеріали:
👁 2201
Категорія: Прес-реліз
Теги: трусики, танга, шорти, сліпи, Жіночі трусики, типи, кюлот




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ