Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.05.2019

Як навчитися правильно купувати сексуальну білизну онлайн?


Підбираючи бюстгальтер і білизну на каркасі, згадайте, моделі з яким кроєм були для вас найбільш зручними


На що треба звертати увагу, щоб не помилитися з вибором нижньої білизни, що сподобалася, при купівлі в інтернет-магазині. З кожним роком кількість інтернет-магазинів неухильно росте, а разом з ними збільшується і попит на онлайн-покупки. Проте придбання білизни як і раніше викликає багато побоювань і труднощів. Головне питання, яке хвилює більшість покупців, - як визначитися з розміром?

Давайте розберемося, на що треба звертати увагу, щоб не помилитися з вибором комплекту, що сподобався, бюстгальтера, трусиків, боді і інших моделей еротичної білизни.


Сексуальна білизна
 

Попередня підготовка і вибір моделі

Перш ніж перейти до вивчення асортименту магазину, озбройтеся м'якою сантиметровою стрічкою. Зніміть з себе виміри (бажано робити це без одягу) і визначтеся з обхватом: грудей, під грудьми, талії і стегон.

Зробіть це перед купівлею, оскільки ваші параметри можуть мінятися залежно від гормонального фону, циклу, зайняття спортом і так далі

Коли ви виберете де купувати, обов'язково вивчіть умови доставки і повернення продукції. Як правило, нижня білизна не підлягає поверненню, але деякі магазини все-таки готові піти назустріч покупцеві.

Оцініть вподобану продукцію візуально. Підбираючи бюстгальтер і білизну на каркасі, згадайте, моделі з яким кроєм були для вас найбільш зручними.

Наприклад, близько або широко посаджені у них чашки, яку вони мали форму?

Обов'язково прочитайте відгуки. Часто інші жінки розповідають про переваги і недоліки придбаного товару, нюанси, на які слід звернути увагу, і досвід носіння.

Розмірні сітки у різних брендів відрізняються. Зазвичай усі необхідні параметри вказуються прямо на сайті. Якщо у вас виникнуть сумніви з приводу розміру - зв'яжіться із службою підтримки магазину.

Менше всього ви ризикуєте помилитися з розміром під час придбання поясів для панчох, трусиків, білизни без каркаса (м'яких бюстгальтерів, бебі-долл і так далі), боді і панчох. Складніше вгадати з розміром бюстгальтера або нижньої білизни на каркасі. Після отримання продукції, приміряйте її тільки поверх білизни. У більшості випадків магазини, що пропонують повернення товару, вказують це в умовах.

Схожі матеріали:
👁 684
Категорія: Прес-реліз
Теги: білизна, бюстгальтер, сексуальна білизна, Панчохи, трусики, еротична білизна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ