Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.05.2014

Небайдужий студент повернув дівчині вкрадену сумку


На залізничній станції Прилуки Південної залізниці 18-річній дівчині завдали тілесні ушкодження та вкрали сумку


Небайдужий студент повернув дівчині вкрадену сумку

На залізничній станції Прилуки Південної залізниці 18-річній дівчині завдали тілесні ушкодження та вкрали сумку. Студент одного з навчальних закладів міста Прилуки допоміг потерпілій повернути крадені речі.

Близько першої години ночі до чергової частини лінійного відділу на ст. Гребінка надійшла інформація, що на залізничній станції Прилуки Південної залізниці пограбували студентку одного з місцевих навчальних закладів і завдали їй тілесні ушкодження. На місці події слідчо-оперативна група встановила, що того дня 18-річна мешканка міста Чернігів приміським потягом їхала до міста Прилуки на навчання.

Зі її слів, ще в потязі у неї виник конфлікт з однією з пасажирок, яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння та виражалась нецензурною лайкою. По прибуттю на залізничну станцію жінка покликала двох своїх знайомих.

Під час конфлікту один з чоловіків наніс студенці тілесні ушкодження по голові та заволодів її жіночою сумкою з грошима у сумі 800 гривень та іншими особистими речами. На щастя, небайдужий парубок, з яким дівчина разом їхала на навчання, наздогнав зловмисника та забрав у нього сумку потерпілої.

Невдовзі за наданими прикметами співробітники лінвідділу затримали і самого підозрюваного чоловіка. Грабіжником виявився 29-річний місцевий мешканець, який повністю зізнався у вчиненому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Парку Слави для учнів Гребінківської ЗОШ І – ІІІ ст. №1 проведено виховну годину “Ми пам’ятаємо”

– Наразі потерпіла студентка знаходиться в лікарні з попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма, забій рудної клітини, садна на обличчі. Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Досудове розслідування триває, – повідомила перший заступник начальника – начальник слідства Тетяна Саволенко.

СЗГ УМВС України на Південній залізниці



Схожі матеріали:
👁 990
Категорія: Актуально
Теги: студент, Крадіжка, Прилуки, сумка, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ