Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.06.2013

Неповнолітня дівчинка з Карлівки покінчила життя самогубством


Тіло дівчинки у літній кухні виявив її 54-річний вітчим, який прийшов додому близько 16-ої години


Неповнолітня дівчинка з Карлівки покінчила життя самогубством

Тіло дівчинки у літній кухні виявив її 54-річний вітчим, який прийшов додому близько 16-ої години. На місце події одразу ж приїхала слідчо-оперативна група міліції та медики.

Лікарі констатували смерть неповнолітньої, а правоохоронці розпочали з’ясовувати обставини трагедії.

При огляді місця події біля дівчинки була виявлена передсмертна записка, в якій 12-річна школярка пояснювала причини свого вчинку. Дівчинка виказувала незадоволення, що від неї вимагають полоти огород і не пускають у гості до тітки та бабусі, через що й вирішила піти з життя.

Як з’ясували міліціонери, померла проживала разом з 31-річною матір’ю, мешканкою міста Карлівка та її співмешканцем. Родина на обліку в міліції, як неблагополучна не перебувала. Обоє батьків дівчинки працюють.

Опитавши сусідів правоохоронцями було встановлено, що в минулому році малолітня вже намагалась покінчити життя самогубством таким же чином, але родичі не дали їй довести свій намір до кінця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На «Поетичній лізі» відбувся вечір пам'яті Катерини Квітницької

Наразі по факту розпочате кримінальне провадження за частиною 3 статті 120 Кримінального кодексу України (доведення до самогубства), в ході якого слідчий ретельно з’ясує причини та обставини події.

ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1077
Категорія: Актуально
Теги: Полтавська, смерть, неповнолітня, Карлівка, самогубство, ДІВЧИНА




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ