Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.02.2023

Німецький дизайнер презентував новий концепт автобуса Mercedes-Benz Horizon Liner


Каркас салону тримається на центральному амортизаторі, що дозволяє насолоджуватися їздою без трясіння з плавним похитуванням


Новий концепт автобуса Mercedes-Benz Horizon Liner

Німецький дизайнер Яніс Уфхейл розробив концепт автобуса майбутнього Mercedes-Benz Horizon Liner. За словами автора, автобус стане ідеальним транспортом для подорожей, але може використовуватись як офіс на колесах.

Дорожня інфраструктура та способи пересування швидко еволюціонують. Фахівці Mercedes-Benz упевнені, що за кілька десятиліть транспортні системи і сам транспорт відрізнятимуться від нинішнього.


Новий концепт автобуса Mercedes-Benz Horizon Liner
 

Молодий дизайнер Яніс Уфхейл продемонстрував своє бачення майбутнього транспорту. На рендерах представлений футуристичний автобус, у якому є місця для відпочинку та переговорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: NASA та DARPA розробляють ядерний ракетний двигун

Каркас салону тримається на центральному амортизаторі, що дозволяє насолоджуватися їздою без трясіння з плавним похитуванням. Салон автобуса може повертатися до шасі.


Новий концепт автобуса Mercedes-Benz Horizon Liner
 

Дизайнер зазначив, що працював у співпраці з компанією EvoBus – це найбільше дочірнє європейське підприємство концерну Daimler. На думку розробника, його футуристичний автобус стане ідеальним транспортом для подорожей та ділових переговорів.

Новий концепт автобуса Mercedes-Benz Horizon Liner


Схожі матеріали:
👁 361
Категорія: Технології
Теги: Mercedes-Benz, автобус, міський транспорт, концепт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ