Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.12.2014

Поблизу Полтави внаслідок ДТП постраждало восьмеро пасажирів автобуса "Neoplan" (ФОТО)


54-річний водій автобуса з Луганщини здійснював нерегулярне перевезення пасажирів за маршрутом «Київ-Луганськ»


Близько 5-ої години ранку 15 грудня на 324 кілометрі автодороги Київ-Харків-Довжанський, поблизу села Абазівка Полтавського району, сталася ДТП, в якій травмувалися 8 осіб.

 За попередньою інформацією, 54-річний водій автобуса з Луганщини, який здійснював нерегулярне перевезення пасажирів за маршрутом «Київ-Луганськ», на зазначеній ділянці дороги з’їхав в правий кювет та перекинувся на правий бік.

На момент перекидання в салоні автобуса перебувало 48 осіб у віці від 21-го до 66-ти років. Всі пасажири та водій з Луганщини.

 Наслідком автопригоди стали вісім травмованих громадян, які були доставлені до 1-ої лікарні Полтави. Після надання медичної допомоги 5-ть пасажирів були відпущені додому, а трьох ушпиталили. На щастя, загиблих немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поблизу Решетилівки перекинувся автобус, є постраждалі

 За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до травмування людей). Наразі слідчо-оперативна група міліції з’ясовує обставини та причини пригоди.

 


УДАІ УМВС України в Полтавській області



Схожі матеріали:
👁 1269
Категорія: Актуально
Теги: Полтавська, дтп, Київ, Луганськ, автобус




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ