Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.08.2013

У потязі горе-зловмисник пограбував жінку


Щоб довести свою непричетність, спритник навіть роздягся догола, втім правоохоронцям все ж вдалося знайти докази


У потязі горе-зловмисник пограбував жінку

Сідаючи до потягу, тримайте цінні речі при собі. Мешканка Донецької області під час поїздки до столиці потягом "Луганськ-Київ" втратила гроші і документи, а головне - пережила серйозний стрес, від якого не може оговтатись і нині. Грабіжника, розповідає потерпіла, застукала "на гарячому".

 Потерпіла: "Я одразу кинулась до сумочки, велика стояла, а моєї з грошима та документами не було. Я побігла до провідниці, поки достукалась до неї. Вона говорить: він сюди не йшов, ідіть в інший бік. Сказала, що він пішов до туалету, ми утрьох, я і два провідника, стали стукати до кабінки, почули, як впали ключі, відкрили двері, а він там і вікно відкрите!".

 Саме у це вікно, підтвердили фахівці лінійного відділу на станції "Полтава", грабіжник і викинув сумочку жінки та речі, що в ній були. З'ясували правоохоронці і особу затриманого. Ним виявився вже судимий за крадіжки 24-річний уродженець Дніпропетровська. І хоча останній, за словами потерпілої, навіть догола роздягався, щоб переконати: чужих речей у нього немає, докази свідчили не на користь зловмисника.

 Юрій Байтало, заступник начальника громадської безпеки ЛВ на станції Полтава: "Вказаний громадянин встиг позбутися речей, які він викинув, міліція знайшла ці речі і на гаманці виявила відбитки пальців - головний доказ причетності цього громадянина до крадіжки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщине ищут заключенного, сбежавшего из Кременчугской воспитательной колонии

 І хоч нині затриманий шкодує про свій вчинок - вже пізно. Грабіжнику доведеться відповідати за скоєне перед законом. Йому загрожує до 5 років ув'язнення.

 крадій

 -Тебе на місці затримали ?

 - Так, майже на місці. Я усвідомлюю, що зробив/

 Паспорт, банківські картки і порожній гаманець потерпілої знайшли, їх повернули власниці. Та неприємна пригода у потязі запам'ятається жінці надовго. Деякий час вона обходилась без документів, через це, розповідає, були проблеми із придбанням залізничних квитків та інші незручності. Усім пасажирам постраждала радить бути уважними і обережними, тримати цінні речі при собі, навіть якщо ви у купе і на перший погляд неприємності вам не загрожують.

Студія «Місто»


Схожі матеріали:
👁 1085
Категорія: Актуально
Теги: крадій, Київ, Потяг, Луганськ, зловмисник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ