Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.03.2024

Оперативне командування «Південь»: армія РФ зазнає суттєвих втрат біля Кринок


Сили оборони України продовжують розширювати плацдарм на лівому березі Дніпра


Село Кринки

Армія РФ зазнає втрат біля Кринок, сили оборони України продовжують розширювати плацдарм на лівому березі Дніпра на Херсонщині. Про це повідомила керівниця об’єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Наразі спостерігаємо в них глибоку задумливість, бо протягом двох діб немає штурмових дій, але все ж таки у ворога навіть на тих позиціях, які неподалік наших плацдармів, дуже потужні втрати. Якщо говорити про минулу добу, то понад 50 окупантів знищено, близько 40 саме навколо Кринок", – розповіла Гуменюк.

За її словами, ворог визнає, що фортифікаційні споруди правого берега потужні, укріпленість висока і просунутись туди вони шансів не мають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ знищили під Авдіївкою одразу всю штурмову роту окупантів

У противника ж, зауважила вона, триває заборона на використання бронетехніки, тому вони продовжують "м’ясні штурми", і в результаті змушені дедалі частіше проводити ротації.

Гуменюк зауважила, що росіяни мали дуже суттєві втрати в техніці на початковому етапі, коли за класичними схемами намагалися штурмувати плацдарм піхотою, яку підтримувала бронетехніка. Тоді вони втратили понад 200 одиниць за два-три тижні і зупинили використання бронетехніки.

Схожі матеріали:
👁 530
Категорія: Актуально
Теги: Село Кринки, плацдарм, РФ, війна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ