Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.11.2022

Орден “За мужність” Олександра Назарка отримали рідні Героя


Для вручення нагороди запросили дружину Олександра – Наталію та старшу донечку


Орден “За мужність” Олександра Назарка отримали рідні Героя

У вівторок, 15 листопада, відбулася апаратна нарада. Міський голова Віталій Колісніченко розповів про наших Героїв, які віддали життя за свободу і незалежність України.

Гребінківська громада втратила в цій жахливій війні вже чотирнадцятьох наших воїнів-захисників. Серед перших Героїв був Олександр Назарко, родом з Пирятинщини. У квітні 2014 року чоловік був мобілізований до війська, боронив східні рубежі України. У 2015 році Олександр демобілізувався, повернувся до мирного життя.

У Гребінці відгуляли весілля Олександра Назарка та Наталії Мехедової. У молодого подружжя народилося двоє донечок Таня та Аня. З початком повномасштабної війни Олександра мобілізували вдруге у лютому цього року. 6 травня в жорстоких боях під Сіверськом Донецької області героїчно загинув Олександр Назарко. Указом Президента України №349 від 19 травня Героя посмертно нагороджено Орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

Орден “За мужність” Олександра Назарка отримали рідні Героя

Для вручення нагороди запросили дружину Олександра – Наталію та старшу донечку. Наказ про присвоєння Ордену “За мужність” ІІІ ступеня зачитав Артем Колісник, начальник 5 відділу Лубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Міський голова Віталій Колісніченко вручив нагороду та квіти рідним.

Віталій Іванович пообіцяв їм, що ім’ям Олександра Назарка буде названа одна із вулиць Гребінки. Присутні вшанували пам’ять про Героя Олександра Назарка та мирних громадян, які стали жертвами цієї страшної війни, а також захисників і захисниць України, які загинули боронячи нашу свободу та незалежність Хвилиною Мовчання.

Схожі матеріали:
👁 360
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: герой, Гребінка, Олександр Назарко, Орден “За мужність”




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ