Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.10.2013

Пенсіонер у гостях забив палкою до смерті приятеля


Працівникам Глобинського райвідділу міліції зателефонував житель одного з села та повідомив, що виявив труп сусіда на подвір’ї


Пенсіонер у гостях забив палкою до смерті приятеля

Працівникам Глобинського райвідділу міліції зателефонував житель одного з села та повідомив, що виявив труп сусіда на подвір’ї. Про це повідомили у прес-службі Глобинського РВ УМВС в Полтавській області.

 При виїзді слідчо-оперативної групи на місце події правоохоронці знайшли мертвим 45-річного місцевого жителя з численними тілесними ушкодженнями у вигляді забійних ран голови.

 При проведенні слідчих дій працівники райвідділу встановили, що 20 жовтня близько 22-ї години у потерпілого вдома знаходився в гостях житель сусіднього села, пенсіонер, раніше не судимий. В якусь мить між чоловіками виникла сварка, під час якої гість почав наносити господарю дерев’яною палицею удари по тулубу та голові. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці.

 У скоєному громадянин вину визнав повністю. Дерев’яну палицю зі слідами крові вилучено як речовий доказ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров здивований бідністю полтавців

 Підозрювана особа затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією правопорушення частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, за яке законодавець передбачив покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.



Схожі матеріали:
👁 1215
Категорія: Актуально
Теги: глобино, труп, сусід




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ