Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.04.2021

Побачив світ другий сингл гурту Rising


Команда готується до участі у конкурсі в Вознесенську


Нещодавно києво-гребінківськиий гурт Rising на чолі з Сюзанною Елпі випустив перший сингл, і ось друга робота колективу вже в мережі. Нова робота, яка має назву I Wanna Hear You Shout, дещо відрізняється від попередньої, але не позбавлена самобутності та характерного саунду, притаманного “Тим, що сходять”.


Побачив світ другий сингл гурту Rising
 

Над створенням сигнлу працювала вже сформована команда: це музиканти, миколаївські звукорежисери, саунд-продюсер і дизайнер. Згідно інформації, яку Rising розмістили на своїй сторінці у соцмережі Facebook ( https://www.facebook.com/risingkyiv/ ), обидві роботи вже в травні будуть доступні на світових музичних платформах: AppleMusic, Amazon, Spotify тощо.

Гурт веде активну роботу, незважаючи на локдаун і на відстань, яка розділяє команду і її лідера. Для репетицій і роботи в студії Сюзанна їздить до Києва та заперечує будь-які чутки про можливе повернення до столиці: “Життя у великому місті не для мене. Вся ця метушня, загазоване повітря, всі постійно кудись поспішають… Я не хочу жити в таких умовах, але заради Rising можна і потерпіти такі незручності”.

Музиканти поки не анонсують нових релізів, натомість оприлюднили декілька концертних дат. Одна з них - участь у конкурсі-фестивалі “Крок назустріч”, запланованому на кінець червня у Вознесенську (Миколаївська область). Rising представлятимуть два міста - Київ, де фактично базується група, і Гребінку, де живе лідер команди.
 
Є групи інтернаціональні, навіть міжконтинентальні, а наша - міжміська, києво-гребінківська”, - каже Елпі.


Побачив світ другий сингл гурту Rising
 

Адміністрація сайту Grebenka.com бажає Rising творчих успіхів і гідно представити наше місто на всеукраїнському конкурсі! Сподіваємось також знову почути цю запальну команду і на нашій локальній сцені!

Послухати другий сингл Rising можна на YouTube (https://youtu.be/NCMlTT5UQwI) або SoundCloud (https://soundcloud.com/risingukraine).

Схожі матеріали:
👁 656
Категорія: Актуально
Теги: AppleMusic, гурт Rising, Wanna Hear You Shout, Spotify, Сюзанна, Amazon




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ