Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.07.2019

Покупки за кордоном через інтернет


Що можна замовити за кордоном через інтернет і кому це вигідно?


Не дивно, що інтерес українців до інтернет-покупок за кордоном активно росте. Так само як і пильна увага з боку держави, яка давно побачила в закордонному онлайн-шопінгу можливість додаткового поповнення бюджету. Компанія myMeest займається доставкою придбаних товарів з інтернет магазинів Європи, Китаю та США. Скориставшись послугами цієї компанії https://mymeest.com/ Ви маєте гарну нагоду розширити кордон своїх онлай покупок.

Що можна замовити за кордоном через інтернет?


Покупки за кордоном через інтернет

Покупки за кордоном через інтернет - прекрасна можливість придбати відмінні речі для будь-якого випадку, яка швидко перетворюється на корисну звичку. Молоді мами годинами можуть роздивлятися американські інтернет-вітрини, знаходячи: якісний дитячий одяг і взуття; розвиваючі іграшки і набори для творчості; оригінальні товари для купання, годування і доглядом за малюками; гіпоалергенну дитячу і жіночу косметику, а також багато що інше.

Молодь вибирає зовсім інші "іграшки"

У список улюблених покупок входять смартфони, ноутбуки, фронтальні камери, фітнес-трекери, а також різні автомобільні аксесуари. Прихильники моди, чуйні до віянь сезону, знаходять тут брендовий одяг з нових колекцій, який приходить в нашу країну з помітним запізненням. Творча натура купує дизайнерські речі для прикраси інтер'єру, товари для хобі.

Спортсмени використовують інтернет-магазини за кордоном, щоб підібрати одяг, взуття, спеціальне спорядження, новітні ракетки, ключки і інше устаткування від передових американських спортивних брендів, задаючих тренди у світі, але слабо або зовсім не представлених в Україні. У США можна знайти масу корисних товарів за привабливою ціною, але порядку 90% американських магазинів, не доставляють товари на українські адреси.

Частина магазинів здійснює міжнародну доставку, проте це коштує дорого і може зробити покупку невигідною. Саме для таких покупок і створена компанія myMeest. Основний профіль роботи компанії - це доставка покупок з інтернет-магазинів Європи, США та Китаю в Україну. Ціни звичайно ж на пересилку бандеролі помітно нижчі, ніж у самих продавців. Крім того, помічник в питаннях закупівель дає можливість робити замовлення з різних магазинів і об'єднувати усе придбане в одну посилку, заплативши за міжнародну доставку мінімальну ціну.

Схожі матеріали:
👁 596
Категорія: Прес-реліз
Теги: Інтернет, покупки, Покупки за кордоном




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ