Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.09.2016

Полтавчани поповнили місцеві бюджети на понад 250 млн грн


До місцевих бюджетів Полтавщини у січні-серпні 2016 року надійшло 291,2 млн грн акцизного податку


Полтавчани поповнили місцеві бюджети на понад 250 млн грнДо місцевих бюджетів Полтавщини у січні-серпні 2016 року надійшло 291,2 млн грн акцизного податку з роздрібної продажу підакцизних товарів. Про це повідомив в.о. начальника Головного управління ДФС у Полтавській області Сергій Садовий.

Фактичні надходження до місцевих бюджетів зі сплати за ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами з початку року склали 20,8 млн гривень.

У ДФС також зазначили, що за вісім місяців поточного року забезпечено надання суб’єктам господарювання адміністративних послуг з видачі 5147 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами (в тому числі 3067 - на право торгівлі алкогольними напоями, 2080 - тютюновими виробами).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий нардеп від 151 округу пропустив голосування одразу після складання присяги

З метою запобігання фактам порушень вимог чинного законодавства під час реалізації алкоголю і тютюну працівниками відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС області було проведено 89 фактичних перевірок роздрібної торгівельної мережі, виявлено 113 порушень вимог чинного законодавства. За матеріалами зазначених перевірок застосовано фінансові санкції в сумі 514,6 тис. грн, сума сплати - 225,1 тис. гривень.
Додамо, що за продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім було анульовано 34 ліцензії на право роздрібної торгівлі.

Схожі матеріали:
👁 755
Категорія: Актуально
Теги: Полтавщина, податок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ