Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.09.2023

Про обов’язок використання РРО/ПРРО під час зустрічі з підприємцями Полтавщини


Податківці розповіли присутнім про особливості застосування програмного реєстратора розрахункових операцій і повідомили про функціонування та переваги


Про обов’язок використання РРО/ПРРО під час зустрічі з підприємцями

Триває інформаційно-роз’яснювальна кампанія щодо останніх новацій податкового законодавства, тож нещодавно фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області завітали до суб’єктів господарювання у м. Котельва Полтавської області.
 
Посадовці проінформували підприємців про останні зміни, у зв’язку з прийняттям Закону України від 30.06.2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України  та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» в частині застосування класичних і програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Зокрема, обговорили особливості спрощеної системи оподаткування, які стосуються сплати єдиного податку та єдиного внеску на загальнообов’язкове  державне соціальне страхування.   
    
Податківці розповіли присутнім про особливості застосування програмного реєстратора розрахункових операцій і повідомили про функціонування та переваги безкоштовного ПРРО від ДПС https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/.

Податківці надали підприємцям корисні друковані пам’ятки щодо порядку реєстрації та застосування РРО/ПРРО та рекомендували у разі виникнення питань телефонувати на номери «гарячих ліній»:    

з питань реєстрації РРО/ПРРО – (066) 721 19 94, застосування РРО/ПРРО  – (050) 579 58 28.

Головне управління ДПС у Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 356
Категорія: Актуально
Теги: податківці, податок, Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ