Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.04.2023

Працівники та підоблікові пробації вшанували пам’ять ліквідаторів-чорнобильців Гребінківщини


Кожному із нас варто відчувати відповідальність не лише за сьогоднішній день, а й завтрашній


вшанували пам’ять ліквідаторів-чорнобильців Гребінківщини

26 квітня минає 37 років з часу чорнобильської катастрофи. Це одна з найскорботніших дат в історії нашого народу, спогади про яку ще довго будуть пронизувати наші серця гострим болем.

Серед ліквідаторів катастрофи були й жителі Гребінківщини. Напередодні пам’ятної дати біля пам’ятника «Тим, хто врятував світ» працівники та підоблікові Лубенського сектору пробації №1 хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували пам’ять ліквідаторів-чорнобильців Гребінківщини, згадавши тих, хто ціною власного життя врятували не лише українців, а й усе людство від смертельної небезпеки.


вшанували пам’ять ліквідаторів-чорнобильців Гребінківщини
 

Працівниця пробації наголосила, що кожному із нас варто відчувати відповідальність не лише за сьогоднішній день, а й завтрашній, та звернулася до підоблікових із закликом пам’ятати і шанувати героїв, які пішли з життя, самовіддано захищаючи людей від атомного лиха.

Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 212
Категорія: Актуально
Теги: Гребінка, пробація, Чорнобильська катастрофа




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ