Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.01.2015

Вас цікавлять пелетні котли?


Надійність і довговічність пеллетных котлів


Якісні і довговічні котли на пелетах https://arma-lux.com.ua/vse-kotly/kotly-tverdotoplivnye/kotly-pelletnye, на нинішній період, є найбільш затребуваним і популярним устаткуванням, для організації автономного опалювання приватного житлового будівництва, заміського будинку або дачі. Інтернет-магазин "АРМА" пропонує великий асортимент різноманітних котлів на пелетах різної модифікації і потужності. Щоб підібрати відповідний варіант такого котла, необхідно знати деякі технічні характеристики пристрою, а також площу опалюваного приміщення.

Пелетний котел
 

Купуємо котел на онлайн-ресурсі АРМА

Для зручності потенційних покупців, адміністрація онлайн-магазину пропонує скористатися спеціальним фільтром і внести власні показники: бренд виробника, необхідну потужність котла, тип пальника. Онлайн-ресурс реалізує пелетні котли українського, німецького і польського виробника, потужністю від шістнадцяти, до ста і більше кіловат.

Технічні характеристики пелетних котлів

Виробники пропонують три види котлів з різними пальниками:
  • реторторний,
  • факельний
  • стокерний
Для використання пелетів, рекомендують застосовувати котли з пальниками реторт, які оснащені гнучким або жорстким шнеком. При підборі індивідуального опалювального котла слід звертати найбільшу увагу на товщину сталі, яка має бути максимально великою, і на якість зварних швів.

Вважається, що вигідніше купувати котел з найбільш містким завантажувальним бункером, оскільки це дає можливість продовжити час обігріву приміщення, за допомогою однієї закладки.

Надійність і довговічність пелетних котлів

Не дивлячись на високу ціну пелетних котлів, вони залишаються популярними у великої кількості населення, завдяки своїм технічним характеристикам. Подібні котли мають дуже великий термін експлуатації, вони здатні витримувати навантаження впродовж двадцяти років, працюючи без перебоїв і поломок. Притягає автономність роботи таких котлів, тому що вони повністю автоматизовані і мають оснащені устаткуванням з високою мірою захисту від займання.

Детальніше про усі різновиди пелетних котлів можна дізнатися на інтернет-порталі "АРМА".

Схожі матеріали:
👁 1494
Категорія: Прес-реліз
Теги: котел, пелетний котел, котли на пелетах




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ