Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.03.2013

Продовжує працювати телефонний сервіс „Пульс”,


Лінія працює цілодобово: у робочий час інформацію про корупційні та інші неправомірні дії приймають працівники ДПС


Продовжує працювати телефонний сервіс „Пульс”

Продовжує працювати телефонний сервіс „Пульс”, який швидко реагує на критику від платників податків та громадян щодо неправомірних дій або бездіяльності працівників органів Державної податкової служби та митниці.

Номер „Пульсу” - (044) 284-00-07.

Лінія працює цілодобово: у робочий час інформацію про корупційні та інші неправомірні дії приймають працівники ДПС, а у неробочий час - інтерактивний автовідповідач.

Телефонна лінія працює за принципом call-back, тобто працівники ДПС України не тільки приймають звернення, але й потім повідомляють заявника про результати перевірки та вжиті заходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Укрпошта" почне приймати банківські вклади

Станом на 18.03.2013 року з початку року до сервісу „Пульс” надійшло 23 телефонних дзвінка щодо діяльності податкових органів Полтавської області, з них: ДПС у Полтавській області - 8, Кременчуцька ОДПІ - 8, Полтавська МДПІ - 4, ДПІ у м. Полтаві - 2, Комсомольське відділення -1.

Основні питання з якими заявники звертались до сервісу стосувалися організації перевірок суб’єктів господарювання працівниками органів ДПС, прийняття звітності в електронному виді та реєстрації накладних в ЄРПН. На всі звернення громадян були вчасно вжиті відповідні заходи.

Сектор забезпечення
доступу до публічної інформації
та розгляду звернень громадян
ДПС у Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1080
Категорія: Актуально
Теги: ДПС, Пульс, телефонний сервіс, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ