Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.06.2022

Профілактична лекція на тему: "Правопорушення та відповідальність за їх скоєння"


В ході лекції присутнім роз’яснили види адміністративних правопорушень та відповідальність за їх вчинення


Правопорушення та відповідальність за їх скоєння

08 червня 2022 року провідний інспектор Лубенського районного сектору №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області Світлана Жила спільно з фахівцем Гребінківського бюро правової допомоги Юлією Маковською провели профілактичну лекцію на тему: "Правопорушення та відповідальність за їх скоєння ".

Учасниками лекції були клієнти пробації, які перебувають на обліку.       
   
В ході лекції присутнім роз’яснили види адміністративних правопорушень та відповідальність за їх вчинення, визначених Кодексом України про адміністративні правопорушення.

Також з клієнтами пробації було обговорено причини, мотиви та наслідки вчинення кримінальних злочинів, роз’яснено про те, що законодавством України за скоєння повторних правопорушень передбачена більш сувора відповідальність, ніж за вчинення протиправних дій одноразово.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залучаємо професійного психолога до виконання пробаційної програми з підобліковими

Після закінчення лекції  бажаючі отримали відповіді на свої запитання.

Також, учасникам було повідомлено, що для забезпечення та реалізації своїх прав та інтересів громадяни можуть звернутися до Гребінківського бюро правової допомоги за адресою: пров. Спортивний,11, м. Гребінка тел. (05359) 2-11-94 або до Єдиного контакт-центру системи Безоплатної правової допомоги (цілодобово та безкоштовно у межах України) за номером: 0-800-213-103.

Схожі матеріали:
👁 352
Категорія: Актуально
Теги: лекція, Гребінка, пробація, правопорушення




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ