Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.05.2019

Програма "Інтелект України" - переймаємо досвід


Поїздка до Опорного закладу Пирятинська ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 на міжрайонний семінар-практикум


Ми живемо у час змін. Змінюється держава, світосприйняття, переосмислюються пріоритети. Багато реформ відбувалося і відбувається і в освіті. Поряд з традиційними системами в Україні діють інші системи навчання молодших школярів. Кожна школа, кожен вчитель обирають для себе навчання та виховання учнів за такою системою, яка близька до душі та приносить хороші результати.


Програма "Інтелект України" - переймаємо досвід


13 травня 2019 року методичним кабінетом відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради була організована поїздка педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Гребінківської ОТГ та батьків майбутніх першокласників до Опорного закладу Пирятинська ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 на міжрайонний семінар-практикум на тему “Освітні інновації в сучасній школі” з метою обміну досвідом щодо впровадження нової програми для початкових класів «Інтелект України». Програма з такою гучною назвою вирізняється з-поміж інших темпами здобуття учнями знань, ілюстративністю, науковістю, доступністю поданої інформації, формуванням комплексу знань, умінь і навичок для всебічного розвитку особистості. Це нова якість освіти, новий підхід до навчання.

Програма "Інтелект України" - переймаємо досвід
 

Гостинно відчинили двері Опорного закладу директор Василенко М.В. та  педагогічні працівники. Вони показали присутнім свою школу, навчальні кабінети, а потім - фрагменти уроків у класах, які працюють за програмами освітніх проектів «Розумники» та «Інтелект». Учасники семінару переконалися, що програма «Інтелект України» ґрунтується на наукових засадах. Тут все продумано до найменших деталей: кожне слово, кожне завдання – це частина єдиного цілісного процесу пізнання. Немає нераціональних завдань, випадкової інформації, бездумного заучування.


Програма "Інтелект України" - переймаємо досвід
 

Всі завдання чітко підпорядковані одній меті, процес пізнання цікавий, успішний і викликає у дитини бажання його продовжувати. Як показує практика, учні, які навчаються за проектом “Інтелект України”, набувають необхідних навичок роботи з інформацією, аналізу, гнучкого творчого мислення, необхідних життєвих компетентностей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сучасний формат освіти - платформа "Уміти"

Хочеться вірити, що освітяни та батьки учнів Гребінківщини з розумінням поставляться і  підтримають ініціативу відділу освіти та міської ради щодо впровадження і в нашому Опорному закладі Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4  класу, який працюватиме за програмою «Інтелект».


Програма "Інтелект України" - переймаємо досвід


Схожі матеріали:
👁 882
Категорія: Шкільний екран
Теги: пирятин, програма, інтелект україни, досвід




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ