Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.10.2020

Програма кандидата на посаду міського голови Політичної Партії «ПАТРІОТ»


Кандидат на посаду Гребінківського міського голови Левченко Тамара Вікторівна


Левченко Тамара Вікторівна, 28.02.1972 року народження, уродженка міста Гадяч Полтавської області, одружена, мати чотирьох синів.

Проживає в місті Гребінка та балотується на посаду міського голови Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2020 року від Політичної Партії "ПАТРІОТ"

1979-1989 роки навчалася в Гадяцькій середній школі №1.

1982-1987 роки навчання в Гадяцькій музичній школі по класу баян.

Учасниця спортивних змагань з легкої атлетики, біг на середні дистанції.

Освіта - Полтавський державний педагогічний інститут ім. В.Г. Короленка, фізико-математичний факультет, вчитель математики.

Неодноразово представляла ВУЗ на легкоатлетичних змаганнях різного рівня, Активність в житті навчального закладу проявляла як учасник оркестру народних інструментів Полтавського державного педагогічного інституту ім. В.Г. Короленка, Саме під час її перебування в цьому прекрасному колективі йому було присвоєно високе звання НАРОДНИЙ оркестр народних інструментів Полтавського педагогічного інституту ім. В.Г. Короленка.
 
Левченко Тамара Вікторівна

Трудова діяльність:

1994-2004 - заступник директора школи, вчитель математики та фізики.

Неодноразово її учні показували високі знання з цих предметів, вступали до ВУЗів з профілем фізика, ядерна фізика, бухгалтерського та економічного спрямування. Також серед її випускників є золоті та срібні медалісти.

Виховна робота серед молоді приносила велику кількість відзнак на районному та обласному рівні, зокрема переможці та лауреати конкурсів КВК, "Юний пожежний", читців, танцювального напрямку, конкурсів патріотичного спрямування, а саме: "Україна в моєму серці", "Я і Україна", "Вишиванка - це моя доля", "Народна мудрість через віки".

2004 р.-2013 р - начальник загального відділу апарату Гребінківської районної державної адміністрації.

2013 р. - вступила до Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Саме в цей час в нашій державі політична ситуація загострювалася, суперечності у політичних поглядах не могли не збурити суспільну думку.

Для мене це був нелегкий час і все ж пані Тамара прийняла тверде рішення звільнитися з державної служби.
На хвилі патріотизму під час Революції Гідності та за часів Майдану активно відстоювала принципи Національного та Патріотичного спрямування.

Проводила активну роботу і на сторінках соціальних мереж. Організовувала та брала безпосередню участь у донесенні важливості зміни пріоритетів на користь УКРАЇНСЬКОЇ символіки в маленьких містах та селах. Фінансувала та з однодумцями перефарбовували у жовто-блакитні кольори автобусні зупинки, капітальні споруди, дорожні знаки, мости.

Двічі балотувалася на голову Короваївської сільської ради. Тамара Левченко має велику підтримку серед односельців та жителів Гребінківського району.

Активна, цілеспрямована, з чіткими та зрозумілими для кожного українця поглядами.

2013 р. - до цього часу самозайнята. Улюблена справа вишивка бісером. Вже більше українських вишиванок виготовлених власноруч роз'їхалися по малих та великих містах УКРАЇНИ і навіть за кордон.

Будь-яка робота, що виконую приносить задоволення.

"Патріотизм - мій дух і виховання дітей, у тому числі власних, приносить безмежне задоволення. ГЛИБОКО ПЕРЕКОНАНА, ЩО НАША держава варта ЯКІСНИХ змін.


Левченко Тамара Вікторівна
 

Програма кандидата на посаду міського голови Політичної Партії «ПАТРІОТ»

✔ Переконлива, послідовна патріотична діяльність на благо громади м. Гребінка.

✔ Вивчення та використання Програм розвитку розроблених та затверджених обласною державною адміністрацією по питаннях підприємницької діяльності, залученню інвестицій та логістики.

✔ Максимальна самодостатність ОТГ.

✔ Тісна співпраця з залізничними підприємствами як основними бюджетоутворюючими об'єктами ОТГ.

✔ Сприяння розвитку фермерського та промислового виробництва в районі.

✔ Підтримка розвитку підприємницької діяльності жителів громади.

✔ Постійне покращення стану дорожнього покриття для розвитку інвестиційної привабливості ОТГ, оскільки територія громади є перехрестям стратегічних автомобільних доріг та важливим залізничним вузлом.

✔ Реалізовувати Програму розвитку ОТГ.

✔ Особлива увага підвищення якості надання медичних послуг. Сприяти розвитку медичної, освітньої та культурної галузі.

✔ Постійна робота по оздоровленню населення громади, у тому числі підтримка роботи спортивного комплексу та його тренерського складу.

✔ Окрема увага дітям, їх фізичному та інтелектуальному розвитку!

✔ Увага до найменш захищених громадян.

✔ Відновлення постійного автобусного сполучення між населеними пунктами громади.

✔ Громадський контроль та співпраця з правоохоронними органами. Програма підтримки працівників надзвичайних служб, поліції. Фінансова підтримка учасників бойових дій та ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Вирішення питань екологічного напрямку:
 
- постійне та послідовне поліпшення якості питної води;
- сортування сміття, встановлення сміттєвих баків;
- увага до утилізація відходів підвищеного рівня загрози.
 
✔ Проведення повного аудиту матеріально-технічного та фінансового стану комунальної власності.

Схожі матеріали:
👁 739
Категорія: Актуально
Теги: Предвиборча програма, ОТГ, міський голова, Гребінка, Вибори2020




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ