Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.12.2019

Програмне забезпечення на вашому підприємстві


Що ви знаєте про бухгалтерію?


Нині склався великий ринок програмних продуктів, призначених для здачі звітності в електронному вигляді. При виборі програмного продукту ми усі стикаємося з труднощами вибору, аналізуючи співвідношення ціни і якості.

Що ви знаєте про бухгалтерію?

Операційний і бухгалтерський облік на підприємстві є найважливішою умовою ефективності управлінських рішень, що приймаються, і запорукою успіху фірми. Сучасні автоматизовані системи обліку і звітності, (що відносяться до класу ERP- систем) дозволяють ефективно контролювати витрата сировини, матеріалів, грошових коштів, використання трудо-годин працівників підприємства.
 

Програмне забезпечення на вашому підприємстві


Програмний продукт FreeZvit, призначений для різнобічного обліку численних операцій від давно вже заслужив довіру з боку як приватного підприємництва, так і тих, хто працює у бюджетних установах. Це дійсно зручний інструмент, який дозволяє гнучко розв'язати практично будь-яку проблему. Більш детальніше дізнатися про вихід нової версії продукту 5.11.17, а також закачати її, можна за посиланням https://prokey.org.ua/freezvit-skachat-poslednyuyu-versiyu.

FreeZvit - проста і безкоштовна програма для створення найбільш затребуваних звітів і декларацій підприємств і підприємців. Створені програмою ФріЗвіт звіти можна підготувати до відправки (у форматі XML), або натиснувши на кнопку "Друк" зберегти в pdf- файли і роздрукувати. Зробити ЭЦП і відправити звіти можливо тільки через інші програми і сервіси, наприклад за допомогою демо-версії програми "Соната".

Спочатку програма робилася для не великого круга платників податків і не планувалася для широкого поширення. Призначена програма для використання в "тепличних" умовах, де немає заморочок зі знижуючими коефіцієнтами, з множиною лікарняних, перетікаючих у вагітність і тому подібне. Також є обмеження на 10 записів в таблиці 6.

FreeZvit формує із заповнених даних усі потрібні таблиці. При натисненні на "Друк" формує pdf- файли для друку (для нової форми ЄСВ шаблони будуть додані сьогодні-завтра). Зараз можна ці таблиці проглянути в програмі, якій підписуватимете і відправлятимете звіт.

Схожі матеріали:
👁 705
Категорія: Прес-реліз
Теги: бухгалтерія, FreeZvit, програмне забезпечення, програмний продукт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ