Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.05.2020

Різновиди бджіл


Українські карпатські бджоли. Саме цей вид вважається найбільш медоносним й дуже часто використовується пасічниками для розведення


Перш ніж почати розводити бджіл на своїй пасіці, потрібно не лише детально дізнатися про цей вид діяльності, але й ознайомитися з іншими не менш важливими деталями. Обов’язково потрібно дізнатися все про бджіл, щоб обрати для своєї пасіки лише найкращих.


Різновиди бджіл
 

У світі є багато видів медоносних бджіл, котрі можуть допомогти у виготовленні великої кількості запашного та солодкого меду. Перш ніж обрати бджоломатки для своєї пасіки, потрібно ознайомитися з найбільш популярними видами.

  1. Українські карпатські бджоли. Саме цей вид вважається найбільш медоносним й дуже часто використовується пасічниками для розведення. Такі комахи можуть легко пристосовуватися до нашого клімату. Всі бджоли відрізняються тим, що вони мають темно-сіре забарвлення без жовтого відтінку. Вони миролюбні й при цьому можуть виготовляти велику кількість меду щороку.
  2. Українські степові бджоли, другий не менш поширений вид комах в нашій країні. Вони відмінно пристосовуються у помірному кліматі. Бджоли мають сіре забарвлення тулуба й жовте черевце. Вони вважаються відмінними помічниками в виготовленні якісного воску.
  3. Наступний вид – європейська бджола темного забарвлення. Такі особи дуже швидко збирають прополіс й можуть легко переживати зиму. Бджоли відрізняються помірною злобністю навіть до пасічника, особливо якщо буде недбало доглянутий вулик.
  4. Італійські бджоли відрізняються найбільшою родючістю, адже такі особи можуть відкладати велику кількість яєць щодня, але при цьому вони погано переносять холоди. Бджолам такого виду, потрібно багато уваги та турботи, для того щоб вони могли добре розвиватися та приносити багато меду.
  5. Сірі гірські бджоли дуже розповсюджені по всій Європі. Вони легко можуть пристосуватися до холодних зим та різних перепадів температури. Основною характеристикою таких осіб вважається те, що бджоли у період збору прополісу та пилку зосереджуються більше на роботі, а не на догляді за своїм потомством.

Окрім усіх зазначених порід бджіл бувають ще й інше, але ці п’ять видів найбільш популярні та розповсюджені у нас. Всі вони можуть багато назбирати пилку та зробити мед для пасічника. Обравши якісних бджіл можна вести успішну діяльність та збагачуватися у фінансовому плані.

Рамки для вуликів, надійні пристрої для пасіки, бджоли та багато іншого можна придбати в інтернет-магазині vashapasika.com.ua. В каталозі товарів завжди можна знайти найякісніші вироби по вигідним цінам.



Схожі матеріали:
👁 2436
Категорія: Прес-реліз
Теги: вулик, мед, пасіка, Рамки для вуликів, бджоли




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ