Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.07.2021

Розроблено новий спосіб лікування хворих на ВІЛ


Відомо, що повністю вилікуватися від ВІЛ неможливо. Однак сучасна медицина серйозно просунулася вперед.


Вчені розробили новий метод лікування людей, що живуть з ВІЛ. Повідомляється, що представлена ​​методика відрізняється високою ефективністю.

Його автори співробітники Національного медичного дослідницького центру фтизиопульмонологиії і інфекційних захворювань МОЗ РФ.

вчений
 

На сьогоднішній день спосіб запатентований і передбачає нову схему стартового лікування.

Відомо, що повністю вилікуватися від ВІЛ неможливо. Однак сучасна медицина серйозно просунулася вперед. На даний момент пацієнти змушені довічно приймати терапію, щоб виключити ризик розвитку небажаних наслідків.

У 90% схем лікування входить препарат тенофовір, який має довгострокову токсичність по відношенню до впливу на нирки та кістки. Новий метод лікування полягає в тому, що на старті застосовується потрійна схема, що включає тенофовір, а через шість місяців після досягнення первинної ефективності лікування пацієнти переводяться на подвійну схему: долутегравір і емтрицитабін..

Уже через шість місяців формується власний імунну відповідь і подвійний терапії стає досить, для того щоб повністю придушити ВІЛ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медик: смартфони можуть знижувати імунітет

Обидва компоненти взаємно підсилюють дію один одного, а безпосередня і відстрочена токсичність відсутня.

При цьому автори заявляють про довгострокову ефективності і переносимості курсу.

Схожі матеріали:
👁 399
Категорія: Технології
Теги: наука, відкриття, віл, лікування, Вірус імунодефіциту людини




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ