Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.05.2023

Самореалізація особистості, як шлях до виправлення клієнтів пробації Гребінківщини


Після перегляду фільму присутні обговорили проблематику пошуку свого місця в житті, обранні професії, реалізації життєвих планів


пробація, Гребінка

17 травня Лубенським районним сектором пробації №1 спільно з Гребінківським міським центром соціальних служб було проведено виховний захід на тему «Самореалізація особистості – шлях до виправлення», головною метою якого допомогти клієнтам пробації усвідомити важливість самореалізації та замислитися над можливістю втілення в своєму житті їхнього індивідуального потенціалу.

Фахівець Наталія ПЕРЕПЕЛИЦЯ, в рамках функціонування Кіноклубу медіапросвіти з прав людини Docudays UA при Лубенському районному секторі №1, продемонструвала документальний фільм шотландських режисерів Фінлі Претселл і Едріен Макдовалл «Перукарська воля».

Клієнти пробації дізналися про тюремне життя шотландських в’язнів, їх мрії та прагнення, а також, як завдяки перукарській справі чимало хто з них переосмислює свої вчинки й готуються до життя поза ґратами.
Після перегляду фільму присутні обговорили проблематику пошуку свого місця в житті, обранні професії, реалізації життєвих планів.

Фахівець Наталія ОМЕЛЬЯНЕНКО показала шлях до особистісного зростання на прикладі героїв стрічки та досягнення певного соціального статусу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клієнти пробації Гребінківщини приєдналися до відзначення Дня Вишиванки

Підоблікові погодились, що людина, яка професійно самореалізована і займається улюбленою справою менш схильна до вчинення правопорушень.

Наталія Перепелиця підвела підсумок та наголосила, що наслідування обраної професії, застосування професійних умінь – це один із найвагоміших критеріїв досягнення певного рівня життєвої успішності.

Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 232
Категорія:
Теги: пробація, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ