Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.03.2019

Що таке агроволокно і для чого воно потрібне?


У чому переваги використання агроволокна?


Усі покупці мають можливість придбати агроволокно тут. Такий продукт підходить для фермерів, для усіх дачників. Подібний рулонний матеріал має декілька назв, наприклад, спанбонд або агротекстиль, геоткань або агротканина.

Спанбонд знайшов застосування в с/г, його називають агроволокно. Нетканий синтетичний продукт підходить для укриття с/г культур, а також зелених насаджень. Частенько подібний матеріал виділяється мікропористою щільною поверхнею. У Мережі вдасться замовити товар потрібного розміру, необхідної щільності.


Що таке агроволокно і для чого воно потрібне?
 

Особливості продукту

Агроволокно є повітропроникним і нетоксичним. Продукт гідрофільний і антистатичний, він стійко чинить опір УФ-променям. Товар стійко чинить опір атмосферному впливу, має непогану паропроникність.

Є декілька різновидів с/г матеріалу, білий продукт має щільність не більше 60 г/ м². У чорного агроволокна мінімальна щільність 50 г/м². Придбати можна 2-шаровий продукт.

Агроволокно чудово підходить, коли треба укрити різні насадження в умовах відкритого ґрунту. Для цієї мети чудово підходить біле агроволокно, що має щільність не більше 23 г/м². Споруджувати каркас не доведеться, досить використати агроволокно, щоб укрити розсаду або насіння. Матеріал ніяк не заважає рости різним культурам, він дуже легкий, рослини його самі піднімуть, поки будуть рости.

У чому переваги використання агроволокна?

  • Повна безпека і екологічність матеріалу, причому як для рослин, так і для людини.
  • Забезпечення хорошої циркуляції повітря і води.
  • Створення оптимальних умов для рослинних культур.
  • Досить високий рівень світлопроникності.
  • Надійний захист від шкідників, звірів, птахів, а також різних атмосферних опадів.
  • Перешкода пересиханню ґрунту.
  • Забезпечення хорошого зрошувального циклу.
  • Тривалий термін служби.
  • Захист ґрунту від охолодження.
  • Затінювання рослин під час жари.
Агроволокно дуже популярне, коли йдеться про теплиці. Матеріал застосовується, щоб укривати рослини, таке рішення гарантує утеплення. За рахунок цього істотно підвищується економічність виробництва. За рахунок якісного покриття теплиці не доведеться сильно опалювати, а рослини зможуть розвиватися без щонайменшого збитку.

Чорне агроволокно має чималу щільність, воно підходить, коли треба виконати мульчування ґрунту. Застосування матеріалу дозволяє боротися з бур'янами, коли вирощується полуниця. Виріб не пропускатиме світло, без нього ніякі рослини не розвиваються. Під таким продуктом відмінно прогріється земля, коренева система зможе розвиватися без яких-небудь проблем.

Агроволокно має щільність не менше 50 г/м², такий варіант застосовується, щоб укривати багаторічні рослини на зиму. Це актуально для сезонів лютих морозів і малої кількості снігу.

На сайті інтернет-магазину товарів для дачі, саду і городу "AGROVINN" покривний матеріал представлений в широкому асортименті.

Схожі матеріали:
👁 1229
Категорія: Прес-реліз
Теги: Біле агроволокно, Агроволокно, чорне агроволокно, Укриття, спанбонд, дача




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ