Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.03.2018

Слідство ведуть екстрасенси. Гребінківщина, с. Почаївка


Циганська відьма Рубіна Цибульська та карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські у Почаївці


Слідство ведуть екстрасенси. Гребінківщина, с. ПочаївкаУ проекті Слідство ведуть екстрасенси у випуску 18 від 12.03.2018 ясновидиці спробують розібратися, чому нечисть відкрила полювання на цілу родину. Вона вже забрала на той світ чоловіка і сина Алли Дайнеко, жінки, яка звернулася до нас за допомогою. Тепер у небезпеці сама Алла та її донька. Щоб допомогти жінкам, ясновидицям доведеться навіть маніяка зловити.

На Полтавщині у селищі Почаївка підприємниця Алла Дайнеко щасливо прожила понад 20 років. Разом з чоловіком Володимиром виховала сина Владислава та доньку Аліну. А після народження онуки Даринки жінка взагалі не тямила себе від щастя.

Вона мала все про що мріяла! Але, на жаль, сімейне щастя залишилося тільки на фотографіях. Три роки тому в 41-річному віці раптово помер голова родини. У нього з незрозумілих причин зупинилося серце. Родина навіть попрощатися не змогла. Та на сороковий день після смерті чоловік прийшов до них.

От тільки зовсім не для того, аби востаннє побачити своїх близьких. Навпаки! Володимир став звати їх за собою на той світ! Алла з донькою бачили покійного кілька разів, а от до сина Владислава батько навідувався майже щоночі. Нічні кошмари мучили 19-річного хлопця протягом року. Врешті, він не витримав і повісився. Убиті горем жінки сподівалися, що після смерті Влада дух покійного Володі заспокоїться і перестане звати рідних на той світ. Так і сталося…

От тільки замість батька у кошмарах став приходити син-самогубця! Алла з Аліною дуже бояться, що трагедія повториться, і мертві батько з сином заберуть до себе ще когось. А нещодавно сталося таке, що змусило жінок терміново писати листи екстрасенсам. Покійний Владислав прийшов до п’ятирічної племінниці Даринки, а через кілька днів двадцятикілограмова скляна люстра впала в сантиметрі від дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які проблеми та досягнення лікарів Пирятинської ЦРЛ?

Циганська відьма Рубіна Цибульська та карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські негайно відправилися у Почаївку розслідувати цю загадкову справу. Та чи зможуть найкращі ясновидиці світу впоратися з нечистю, що відкрила полювання на колись дуже щасливу родину. Дізнайтеся в програмі Слідство ведуть екстрасенси у випуску 18 від 12.03.2018 просто зараз!

Дивитися онлайн Слідство ведуть екстрасенси. Випуск 17 від 05.03.2018
 


Схожі матеріали:
👁 3515
Категорія: Відео-калейдоскоп
Теги: екстрасенси, Почаївка, Гребінківщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ