Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.08.2021

Соціальний захист жителів Гребінківської міської територіальної громади


За І півріччя 2021 року по Програмах соціального захисту виплачено матеріальних допомог на загальну суму 577 тис. грн.


За І півріччя 2021 року по Програмах соціального захисту виплачено матеріальних допомог на загальну суму 577 тис. грн.

Всі звернення розглянула комісія з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальних допомог. Відповідно до рішення комісії надано матеріальних допомог на лікування та вирішення соціально-побутових питань 119 жителям Гребінківської міської ТГ на суму 181 тис. 800 грн.


Соціальний захист
 

Допомогу на поховання осіб, які не досягли пенсійного віку та на момент смерті не працювали, не зареєстровані в центрі зайнятості як безробітні виплачено в сумі 26 тис. 400 грн.

До 35-ї річниці Чорнобильської катастрофи ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС І-ІІ категорій виплачено матеріальну допомогу в сумі 40 тис.грн.

Інвалідам та учасникам бойових дій Другої світової війни 1941-1945 років матеріальна допомога виплачена до Дня Перемоги.

Для придбання слухового апарату дитині-інваліду надано матеріальну допомогу в сумі 49 тис. 290 грн.

Інвалідам І групи загального захворювання на ІІ півріччя 2021 року передплачена газета “Гребінчин край” на суму 17 тис. 600 грн.

Відповідно до Програми підтримки військовослужбовців, учасників антитерористичної операції, учасників дій в операції Об’єднаних Сил та членів їх сімей Гребінківської міської територіальної громади надано допомогу  на лікування та вирішення соціально-побутових питань на суму 18 тис.грн.

До 32-ї річниці виведення військ з Демократичної Республіки Афганістан воїнам-інтернаціоналістам, які приймали участь у військових конфліктах за межами України надано допомогу в сумі 43 тис. 500 грн. Кошти виплачені відповідно до Програми соціального захисту воїнів-інтернаціоналістів, які приймали участь у військових конфліктах за межами України на 2021рік.

Допомогу при народженні дитини виплачено в сумі 195 тис.грн., по 5 тис. грн. на кожну новонароджену дитину.

Схожі матеріали:
👁 506
Категорія: Соціальний захист
Теги: Гребінка, Соціальний захист, ОТГ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ