Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.05.2018

Сьома позачергова сесія Гребінківської міської ради сьомого скликання


11 травня відбулося 7 позачергове засідання Гребінківської міської ради 7 скликання


Сьома позачергова сесія Гребінківської міської ради сьомого скликання11 травня 2018 року відбулося 7 позачергове засідання Гребінківської міської ради 7 скликання. Рішеннями сесії затверджені розпорядження міського голови, прийняті в міжсесійний період та зміни до бюджету Гребінківської ОТГ.

Внесено зміни до Програми покращення благоустрою, Програми соціально-економічного розвитку та Програми підтримки та розвитку фізичної культури і спорту на 2018 рік.

Прийнято низку рішень з питань регулювання земельних відносин. Зокрема депутатами розглянуто питання про затвердження документацій з землеустрою, про припинення договору оренди земельної ділянки, про надання в оренду земельної ділянки.

Крім того внесено зміни до Переліку об’єктів, що фінансуються у 2018 році за рахунок залишку коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, що утворився на кінець 2017 року.

 
Сьома позачергова сесія Гребінківської міської ради сьомого скликання


Схожі матеріали:
👁 949
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Гребінка, міська рада, сесія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ