Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.05.2023

Спонукаємо клієнтів пробації Гребінківщини до ведення здорового способу життя


Фахівець розповіла підобліковим про один із головних чинників позитивних змін в житті


сектор пробації №1

10 травня фахівець Лубенського районного сектору пробації №1 Наталія Перепелиця, в день Всесвітнього дня руху для здоров’я, з метою донести до клієнтів пробації користь спорту для поліпшення загальної якості життя, провела виховний захід на тему «Зміни в житті починаються з тебе!».

Фахівець розповіла підобліковим про один із головних чинників позитивних змін в житті - ведення активного способу життя, заняття спортом, що забезпечить: поліпшення розумової активності і концентрації; зменшення рівня стресу, тривоги та депресії; зміцнення імунітету; підвищення самооцінки, впевненості в собі; підвищення загального тонусу і продуктивності.

сектор пробації №1
 

Учасники заходу на власному досвіді змогли переконатися, що після проведених 10 хвилин заняття фізичними вправами в присутніх піднявся настрій та з’явилася бадьорість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сприяємо розвитку національної свідомості у клієнтів пробації Гребінківщини

Наталія Перепелиця підвела підсумок та наголосила, що для того щоб почати змінювати своє життя не потрібно шукати відмовки: не вдалий день; не те місце; немає часу. Потрібно не сидіти склавши руки, а шукати можливості для позитивних змін в тому середовищі, яке нас оточує.
 
Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 424
Категорія: Актуально
Теги: пробація, Гребінківщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ