Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.04.2023

Суб’єктам пробації Гребінківщини роз’яснили як вирішувати конфлікти, не порушуючи закон


Микола Даценко ознайомив присутніх з поняттями «конфлікт», «сторони конфлікту», надав інформацію як його розпізнати


Суб’єктам пробації роз’яснили як вирішувати конфлікти

5 квітня в приміщенні Лубенського районного сектору пробації №1 волонтером-психологом Миколою Даценко спільно з дільничним офіцером поліції Тамілою Романченко для осіб, засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, проведено профілактичний захід на тему «Вирішення конфліктів без порушення закону».

Зустріч організовано з метою попередження вчинення підобліковими пробації насильства, агресивних проявів до оточуючих та запобігання вчинення ними повторних кримінальних правопорушень.

Микола Даценко ознайомив присутніх з поняттями «конфлікт», «сторони конфлікту», надав інформацію як його розпізнати. Під час проведення заходу присутні дізналися про 6 правил, які допоможуть вирішити будь-який конфлікт та на прикладах з повсякденного життя навчилися розпізнати конфлікт, який наближається, ознайомившись з різними техніками вирішення конфлікту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спільно з волонтером пробації навчаємо підоблікового знаходити життєві проблеми за допомогою «Колеса життєвого балансу»

Таміла Романченко розповіла присутнім про види відповідальності: кримінальну, адміністративну і цивільну, роз’яснивши детально їхні відмінності та умови настання.

Підсумовуючи захід, суб’єктів пробації було застережено від вчинення ними в майбутньому протиправних дій та проявів антисоціальної поведінки.

Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 302
Категорія: Актуально
Теги: Гребінківщина, пробація, конфлікти




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ